Laatste nieuws & agenda

Nieuws & Events

Nieuws

Nieuws over Backsaver

IFFA_backsaver_website

Deel:

Onze nieuwe stand op IFFA 2019

Backsaver kijkt weer uit naar een nieuwe (onze 4e!) editie van IFFA! IFFA 2019, ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor de vleesindustrie, presenteert de nieuwe producten van meer dan 1000 bedrijven.
Met meer dan 63.000 bezoekers is dit de ideale plek om onze vrienden en relaties in de vleesindustrie te ontmoeten en onze machines te tonen aan nieuwe klanten.
We hebben onze stand uitgebreid van 12m2 naar 40,5m2. Zo hebben we nu voldoende ruimte om u ons productspectrum te tonen en u te adviseren over welke lift of kantelaar het beste bij uw bedrijf past.

Natuurlijk zal model ST worden tentoongesteld. Daarnaast zullen we ook ons ​​model NT en het nieuwe model MD demonstreren.
Model MD, het broertje van model CD is een flinke kantelaar die grote bakken tot 1200kg kan lossen op een maximale uitstorthoek van 120 graden.
Model ST is onze standaard bakkenkantelaar voor het ergonomisch leeg werken van grote kisten op tafelhoogte, net zoals model NT, waarmee je 200- en 300L-normwagens kantelt.

Om onze normwagen stapelaar– en stellingcombinatie te bekijken, nodigen wij u uit om onze partner Brokelmann te bezoeken. Ze hebben hun stand (A69) in de nieuwe hal 12.0.

Backsaver-stand verplaatst van F04 naar B03, nog steeds in Hal 9.0!

En ja, we hebben nog steeds een toilet achter onze stand!

Uw contactpersonen op IFFA:
Bram van Oirschot
Sven van den Berg

prosweets2017_obs_download_605980

Deel:

Backsaver op ProSweets 2017

ProSweets Keulen is een jaarlijkse vakbeurs voor het hele scala van leveranciers voor de zoetwaren en hartige snacks industrie. Dit omvat alles van speciale ingrediënten tot verpakkingen, verpakkingsafval technologie en procestechnologie. Secundaire segmenten, zoals koeling en airconditioning, werkmaterieel, ondersteunende apparaten, de voedselveiligheid en kwaliteit van het management completeren het profiel. ProSweets Keulen zal de zoetwaren en hartige snacks industrie voorzien van een uniek communicatieplatform dat voorziet in al haar productie-eisen.

Het is weer enkele jaren geleden dat Backsaver aanwezig was op ProSweets.
Dit jaar, in onze nieuwe stijl, met circa 17.500 bezoekers en de steun van www.Ramakers.nl hebben we een goed perspectief op deze beurs.

We zien u graag op onze stand waar we een standaard kantelaar, type ST aangepast hebben aan octobins!

Backsaver contact op ProSweets:
Bram van Oirschot
Hal 10.1, stand B051

IFFA_backsaver_website

Links:

Messe Frankfurt

Deel:

Backsaver aanwezig bij IFFA in Frankfurt-Am-Main (Duitsland)

Van 7 tot en met 12 mei 2016 is Backsaver aanwezig op de IFFA in Frankfurt (Duitsland). De IFFA is de toonaangevende vakbeurs voor de vleesverwerkende industrie. Duizenden bezoekers en leveranciers uit de hele wereld zijn aanwezig op dit zesdaagse evenement. Het is de derde keer dat Backsaver aanwezig is op deze beurs.

Backsaver is met een eigen stand aanwezig om onze machine Backsaver ST te demonstreren. Daarnaast kunnen wij u uitgebreid voorlichten over de werking en de bouw van onze andere machines. De beurs wordt gehouden in Frankfurt am Main. U vindt ons in Hal 9.0 op stand F04.

Sinds 1949 is IFFA de internationale ontmoetingsplaats voor de vleesverwerkende industrie. Van slachten tot verwerken, verpakken en verkopen. Hier vind je de nieuwste trends en innovaties , technologieën en producten en diensten. In 2013 stonden er meer dan 960 exposanten en bezochten ruim 60.000 bezoekers uit 142 landen de beurs.

Contactpersoon Backsaver in Frankfurt:
Bram van Oirschot
Stand: Hal 9.0, stand F04

Backsaver on Empack 2016 Utrecht

Links:

Empack 2016

Deel:

Backsaver op Empack 2016

Macropack wordt EMPACK – 12-14 april 2016 – Utrecht

Van 12 tot 14 april 2016 is de Jaarbeurs in Utrecht het centrum van de Nederlandse verpakkingsindustrie. Niet langer onder de naam Macropak maar onder Empack , georganiseerd door Easyfairs. Empack Utrecht breidt haar plattegrond uit voor de food-procesindustrie. Door de aanvulling van levensmiddelenverwerking op het complete verpakkingsaanbod biedt Empack een A tot Z oplossing onder 1 dak aan een zeer gespecialiseerde bezoekersdoelgroep.

Standaard Bakken Kantelaar

Backsaver is met een eigen stand aanwezig om onze Standaard Bakken Kantelaar ST te demonstreren. Daarnaast kunnen wij u uitgebreid voorlichten over de werking en de bouw van onze andere machines.

Empack is de eerste beurs waar Backsaver zijn nieuwe huisstijl  en website presenteert. Er is een touchscreen aanwezig om onze nieuwe website te bekijken.

Contactpersoon Backsaver op Empack:
Bram van Oirschot
Stand E145

Events

Hier demonstreren wij onze machines

8 - 11 oktober

Process Expo 2019

CHICAGO, IL, USA
McCormick Place, booth 2264

Together with our partner DPEC Food Solutions we will exhibit our programme of lifters and tippers at booth #2264

22 - 25 oktober

Cibus Tec 2019

PARMA, ITALY
Fiere di Parma

Backsaver will be present at our partners booth, CAVALLI MEAT PROCESSING MACHINERY SRL, Padiglione 2 – Stand F 050

25 - 26 oktober

Meat Industry Expo 2019

NIAGARA FALLS, CANADA
Scotiabank Convention Centre

Our partner Dpec will represent Backsaver at their booth #115

5 - 8 juli

FOODPRO 2020

MELBOURNE, AUSTRALIA
MELBOURNE CONVENTION & EXHIBITION CENTRE

To be announced!

Work hard lift smart

stainless lifters & tippers for foodindustry

Back to top