We lift your business

Producten

Klik hier voor al onze producten

Saves backs of your employees

Producten

Wat maakt een Backsaver uniek

Kenmerken

Maatwerk

Backsaver produceert standaard roestvaststalen heffers- en kantelaars voor de voedingsmiddelenindustrie. We gaan uit van een standaard machine die we aanpassen aan de wensen en eisen van uw productiefaciliteit. Het maakt niet uit hoe uw product zoals vlees, vis, deeg, groenten of fruit wordt aangeleverd. Wij maken voor u een Backsaver op maat.

Verbeter uw bedrijf

Of uw product nu wordt aangeleverd in bakken, pallets, kratten, danwel in normwagens, octabins, zeer zware bakken, trolleys, tonnen, vaten, deegkuipen of wat dan ook. Wij ontwerpen een geschikte machine en bouwen voor u een Backsaver op maat.

Roestvaststaal

Het belangrijkste materiaal in onze machines is roestvast staal. Zowel AISI304 als AISI316 worden gebruikt om u de beste prijs en kwaliteit te leveren en de minste problemen in de hygiëne. Machines van Backsaver zijn dan ook duurzaam en milieuvriendelijk. Door het gebruik van roestvast staal zijn de machines voor ongeveer 90% recyclebaar.

Gebruiksgemak

Backsavers zijn eenvoudig in gebruik. Ze kunnen makkelijk gepositioneerd worden en zijn aan twee zijden onafhankelijk te bedienen. Daarnaast hebben de machines als energiebron een sterke accu zodat hij snoerloos gebruikt kan worden. De fysieke belasting voor uw werknemers vermindert waarmee u de kans op rugklachten verkleind! Op deze manier verbetert u uw productieruimtes en verhoogt u de productiesnelheid in uw bedrijf door het gebruik van een Backsaver.

Hygiëne

Hygiëne is een belangrijke factor in de ontwikkeling en productie van machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Alle onderdelen van onze machines zijn geschikt om in direct contact met uw product en werknemer te komen. Daarnaast zijn onze machines makkelijk en snel met een hogedrukspuit te reinigen (IP56).

Nederlands ontwerp

Backsavers roestvaststalen heffers en kantelaars worden in Nederland ontworpen en gefabriceerd. We hebben een eigen ingenieurs-, ontwerp- en productieafdeling. Ons bedrijf is specialist in roestvaststaal maatwerk en derhalve in staat een passende, op maat gemaakte machine te leveren. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in het maken van hef- en kantelmachines.

Wat geeft ons richting

Missie en visie

Work hard lift smart

Het is onze missie om hoogwaardige hef- en kantelmachines van roestvaststaal voor de voedingsmiddelenindustrie te produceren. Machines die eenvoudig in gebruik zijn, zorgen voor een optimale productielijn en gezonde werknemers.

Een Backsaver in elke productielijn

Het is onze visie om één of meerdere Backsaver machines in elke productielijn in de voedingsmiddelenindustrie wereldwijd te hebben.

Onze machines zijn wereldwijd beschikbaar

Work hard lift smart

stainless lifters & tippers for foodindustry

Back to top