Work hard, together

Onze partner Elpress

Elpress is dé toonaangevende producent op het gebied van industriële hygiëneoplossingen. Van persoonlijke hygiëne tot aan industriële was-systemen. Met meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied zijn zij zeer innovatief en vaak de marktontwikkeling(en) voor. Hierdoor is een team van professionals ontstaan met een passie voor hygiëne.

In Elpress heeft Backsaver een partner gevonden die volgens dezelfde normen en waarden opereert in de voedingsmiddelenindustrie.

Voordat u dus hygiënisch met een Backsaver werkt, bent u vast een systeem van Elpress tegengekomen!

Industriële Hygiëne

Over Elpress

Elpress_logo
DZW-HDT-EDSW-500-R_2-copy

Industriële hygiëne is waar Elpress voor staat; van klantgerichte reinigingssystemen tot totaaloplossingen met een focus op vakkundige integratie in uw bedrijfsproces.

Door samenwerking met u kan Elpress op het gebied van industriële hygiëne waarde toevoegen aan uw bedrijf.

De positie van Elpress is met ruim 40 jaar kennis en innovatie versterkt tot een toonaangevende speler in de wereldwijde industriële hygiënemarkt. Een ervaren team van specialisten en professionals zorgt ervoor dat Elpress de marktontwikkelingen volgt en voorblijft.

COMBI-BD-DD-1500-R-copy-1

Missie

De focus ligt op het leveren van totaaloplossingen: klantgerichte reinigingssystemen, die op vakkundige wijze geïntegreerd worden in uw bedrijfsproces. Door processen te vereenvoudigen en kennis te delen, kunnen zij met een compleet productenpakket waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Hygiëne oplossingen

Product groepen

Persoonlijke hygiëne

Persoonlijke hygiëne is uiterst belangrijk op een werkplek waar besmetting via mensen een risico vormt. Om het besmettingsgevaar te minimaliseren biedt Elpress verschillende oplossingen, van hygiënesluizen, sterilisatiebekkens, tot aan laarzenrekken en wasbakken. De focus bij het ontwikkelen en produceren van deze oplossingen ligt op de levensmiddelenindustrie.

Bezoek de Elpress website

Reinigingssystemen

Op basis van klantwensen en bedrijfsprocessen levert Elpress een passend reinigingssysteem. Dit kan tot op bacteriologisch niveau worden verwezenlijkt. De systemen kunnen uw bedrijfsruimte reinigen d.m.v. water, schuim en/of desinfectie middelen. De systemen zijn uiterst efficiënt waardoor het verbruik van water en energie tot een minimum is beperkt.

Bezoek de Elpress website

Industriële wassystemen

De industriële wassystemen worden ingezet om transportmiddelen zoals kratten, pallets, normwagens e.d. te wassen en te ontdoen van achtergebleven ongewenste (bacteriële) resten. Dit proces verloopt middels een minimaal verbruik van water, energie en reinigingsmiddelen zonder dat dit het gewenste resultaat beïnvloed.

Bezoek de Elpress website

Afwatering

De afwateringssystemen van Elpress zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor water en vuil zonder problemen afgevoerd worden. Het innovatieve reukslot is een eenvoudig uit te nemen onderdeel waardoor deze systemen eenvoudig te reinigen zijn. Om grote vuilophopingen te voorkomen worden vuilfilters toegepast welke ook eenvoudig uit te nemen en te reinigen zijn.

Bezoek de Elpress website

Work hard lift smart

stainless lifters & tippers for foodindustry

Back to top