Backsaver coverstory Meat&co

Links:

Meat&Co publicatie

Deel:

Backsaver coverstory in vaktijdschrift Meat&Co

De nieuwe editie van Meat&Co is uit met Backsaver als coverstory. Dit is hét vakblad voor de vleesverwerkende industrie. In deze uitgave speciale aandacht voor ‘Machines en Productielijnen’ en hierin mag Backsaver natuurlijk niet ontbreken.
 
Meat&Co maakte een verhaal over het ontstaan van ons familiebedrijf, onze maatwerk machines en de plannen voor de toekomst. Ook brachten zij een bezoek aan één van onze eerste trouwe klanten Encébe Vleeswaren (onderdeel van de Vion Food Group).
 
Quote van Bram van Oirschot (directeur van Backsaver) in Meat&Co: “Wij willen dat iedereen die voedingsmiddelen verwerkt en waarbij getild of gekiept wordt, automatisch aan Backsaver denkt. We hebben nog een hele weg te gaan. Maar we zijn er trots op dat we als familiebedrijf inmiddels al een forse internationale groei hebben doorgemaakt met de oplossing die dertig jaar geleden door mijn vader werd bedacht.”
 
Of bekijk de onderstaande link:
 
Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor jouw productiefaciliteit? Of wil je een machine op proef? Onze machines zijn vrijwel altijd maatwerk. Maar we hebben ook een aantal machines op voorraad, klaar voor gebruik. Neem contact met ons op. Mail naar sales@backsaver.nl of bel met +31 411 689 372. We helpen je graag!

Work hard lift smart

stainless lifters & tippers for foodindustry

Back to top