IFFA_backsaver_website

Deel:

Onze nieuwe stand op IFFA 2019

Backsaver kijkt weer uit naar een nieuwe (onze 4e!) editie van IFFA! IFFA 2019, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de vleesindustrie, presenteert de nieuwe producten van meer dan 1000 bedrijven.
Met meer dan 63.000 bezoekers is dit de ideale plek om onze vrienden en relaties in de vleesindustrie te ontmoeten en onze machines te tonen aan nieuwe klanten.
We hebben onze stand uitgebreid van 12m2 naar 40,5m2. Zo hebben we nu voldoende ruimte om u ons productspectrum te tonen en u te adviseren over welke lift of kantelaar het beste bij uw bedrijf past.

Natuurlijk zal model ST worden tentoongesteld. Daarnaast zullen we ook ons ​​model NT en het nieuwe model MD demonstreren.
Model MD, het broertje van model CD is een flinke kantelaar die grote bakken tot 1200kg kan lossen op een maximale uitstorthoek van 120 graden.
Model ST is onze standaard bakkenkantelaar voor het ergonomisch leeg werken van grote kisten op tafelhoogte, net zoals model NT, waarmee je 200- en 300L-normwagens kantelt.

Om onze normwagen stapelaar– en stellingcombinatie te bekijken, nodigen wij u uit om onze partner Brokelmann te bezoeken. Ze hebben hun stand (A69) in de nieuwe hal 12.0.

Backsaver-stand verplaatst van F04 naar B03, nog steeds in Hal 9.0!

En ja, we hebben nog steeds een toilet achter onze stand!

Uw contactpersonen op IFFA:
Bram van Oirschot
Sven van den Berg

Work hard lift smart

stainless lifters & tippers for foodindustry

Back to top